Töltés
9700 Szombathely, Deák Ferenc utca 76/D.
Hétfő-Péntek 08:00 - 18:00
9700 Szombathely, Deák Ferenc utca 76/D.
Hétfő-Péntek 08:00 - 18:00
Shopping Cart
  • No products in the cart.
  • Bemutatkozás

    Az MBC Green Life Kft. egy professzionális villanyszereléssel és klímaszereléssel foglalkozó vállalkozás, amely évek óta kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat nyújt lakossági és ipari ügyfelek számára. Célunk, hogy kényelmes és biztonságos környezetet teremtsünk minden ügyfelünk számára, miközben a legújabb technológiákat alkalmazzuk.

    Munkánk során elsősorban célunk, hogy ügyfeleink teljes körű, személyre szabott megoldásokat kapjanak, legyen szó lakossági vagy üzleti megrendelésekről. Szakértő csapatunk folyamatosan képzi magát, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzen a legújabb technológiákról, és mindig a legbiztonságosabb, energiatakarékosabb megoldásokat kínálja.

    Hiszünk abban, hogy a siker titka a minőségi munka és az ügyfeleink iránti elkötelezettség. Pontosak, precízek és rugalmasak vagyunk, és büszkék vagyunk arra, hogy az általunk végzett munka hosszú távon is megbízhatóan működik.

    Mivel foglalkozunk?

    Vállalkozásunk tevékenységében jelentős szerepet játszik komplett villanyszerelés mellett a napelemes rendszerek, a klíma berendezések, ez elektromos autótöltők forgalmazása és telepítése.

    Szolgáltatásink közé tartozik a műszaki felmérések, világítástechnikai endszerek telepítése, fogyasztásmérő helyek kiépítése, földelési rendszerek telepítése, vagyonvédelmi rendszerek kivitelezése, az időszaki karbantartások elvégzése, plc rendszerek programozása, kivitelezése, kábelfektetés, villámvédelem kiépítése, FAM munkavégzés, speciális (alpin) munkavégzés, szivárgásvizsgálat, projektmenedzselés, pályázatírás, hitelügyintézés.

    Cégünk elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért gyermekeink jövője és bolygónk éghajlatának védelme érdekében olyan műszaki megoldásokat valósítunk meg, amely megbízhatóan és hosszútávon szolgálják ezen célokat.

    Miért Minket válasszon?
    Meggyőződésünk, hogy a felsorolt szempontok érvényesítésével hozzájárulunk megrendelőink igényeinek és cégfilozófiánk megvalósításhoz.
    1
    Szakértelem

    Tapasztalt és magasan képzett szakembereink garantálják a kiváló minőséget minden projektben.

    2
    Megbízhatóság

    Határidőre és a legmagasabb szintű precizitással dolgozunk, hogy ügyfeleink maximálisan meg legyenek elégedve.

    3
    Korszerű megoldások

    Mindig a legújabb technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk, hogy hosszú távon fenntartható és energiatakarékos megoldásokat nyújtsunk.

    Valamelyik szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését?

    Amennyiben villany- és klímaszerelési szolgáltatásokra van szüksége, keressen minket bizalommal a +36306203125 vagy az info@mbcgreen.hu elérhetőségeken. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

    MBC Green Lilfe Kft ahol a szakértelem és az elégedettség kéz a kézben jár!